U bent nu hier: Home » Friesland » Menaldum

Webdesign Menaldum

Hieronder vindt u een overzicht van alle webdesigners in Menaldum. Voor een overzicht van webdesigners in de provincie Friesland, ga naar webdesign Friesland. Of ga naar direct contact met webdesigners om via één e-mail in contact te komen met meerdere webdesigners tegelijk.

1

JumpTide IT

Beckrypleane 2, 9036 PA Menaldum (Friesland)
Tel: 0518-712450, Fax: 0518-712451, KvK: 01109983
Een website of webshop laten ontwikkelen is een zaak van vertrouwen. Als
bedrijf ben je op zoek naar iemand die z’n sporen op dit gebied al ruimschoots heeft verdiend. Die weet wat een klant wil en dat kan vertalen naar dat mooie plaatje, een representatief beeld van je bedrijf waarmee je naar buiten wilt komen, waar je trots op bent. En dat wil je graag delen met zo veel mogelijk klanten. Daarvoor is kwaliteit gewenst.

JumpTide IT is zo’n bedrijf dat aanvoelt wat de klant wil. Jelmer D. Wijnja heeft de leiding over dit bedrijf en als specialist op het gebied van de ontwikkeling van websites/webshops en overige software in ASP.Net weet hij als geen ander de weg in deze materie. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de IT en gewerkt voor grote en kleine bedrijven in binnen- en buitenland, van booking engines voor vliegmaatschappijen tot websites voor eenmanszaken. Het maakt ons niet uit, wij willen gewoon voor iedere klant het optimale bereiken en dat doen we in goed onderling overleg.

Wij hebben zo al heel veel tevreden klanten die onze producten met succes hebben toegepast in hun streven hun bedrijf zo goed mogelijk te presenteren. Wij zetten per klus de meest geschikte werknemer op het project waarbij we onderscheid maken tussen de techniek en de grafische werkzaamheden. De meeste programmeurs zijn geen designers en andersom geldt immers hetzelfde. Dat zorgt voor een optimaal resultaat.

Wij zien graag tevreden klanten en doen er dan ook alles aan uw wensen naar tevredenheid uit te voeren.
Bij JumpTide IT benut u dan ook op het juiste adres.
Laat u ook overtuigen, net als al die andere enthousiaste klanten die u voorgingen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › JumpTide IT

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy