U bent nu hier: Home » Zuid-Holland

Webdesign Zuid-Holland (2)

Hieronder vindt u een overzicht van alle webdesigners in Zuid-Holland. Voor een overzicht van webdesigners per plaats in de provincie Zuid-Holland, ga naar webdesigners Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met webdesigners om via één e-mail in contact te komen met meerdere webdesigners tegelijk.

«« « 1 2 3 4 5 » »»

Internet marketing bureau Jambo Media B.V.

Hakgriend 18, 3371 KA Hardinxveld Giessendam (Zuid-Holland)
Tel: 0184 745 741, Fax: -, KvK: 52663558
Echt scoren en harde omzet uit uw website? Jambo Media B.V. is uw
internetmarketingbureau voor: zoekmachine marketing, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, website optimalisatie, webdesign ontwerp en projectmanagement. Wij hebben ruime ervaring en aantoonbare referenties.
Website ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie, Zoekmachine adverteren,
Website optimalisatie, Google AdWords, Wireframing, Website strategie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Internet marketing bureau Jambo Media B.V.

De Virtualisten B.V.

Laan van Haamstede 17,, 2497 GE Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 0707371272, Fax: -, KvK: -
Beschrijving:

De Virtualisten B.V. is een servicebedrijf dat actief is binnen de business to business sector met expertise op het gebied van Strategie en Branding, Fotografie en Video, Offline en Online marketing, Web design en ontwikkeling,
De organisatie, opgericht in 2014 in Den Haag, richt zich op het ondersteunen en helpen van kleine tot middelgrote bedrijven met hun transformatie naar online. De Virtualisten creëren niet alleen de online identiteit van hun klanten, maar ook het behouden en verstevigen ervan. De Virtualisten heeft vier afdelingen, die allemaal helpen bij het creëren van de klant online identiteit: de Branding Department, de Web Development Department, de Social Media Marketing Afdeling en de afdeling Fotografie.
Hoewel de diensten van de afdelingen afzonderlijk kunnen worden gebruikt, is de meest efficiënte en succesvolle aanpak het combineren van de vier afdelingen om ervoor te zorgen dat de online identiteit een consistentieboodschap heeft via alle kanalen. Dit is de voorkeursaanpak, omdat door het werken als een team niet alleen grotere doelen zijn te bereiken, maar ook het onmogelijke mogelijk te maken.
Als team creëert De Virtualisten ambitieuze en creatieve concepten die direct gekoppeld zijn aan de klantvisie, die op alle kanalen zal worden toegepast om de online identiteit van de klanten te beheren en te verbeteren. Het creëren van nieuwe, creatieve en unieke concepten is iets wat De Virtualisten drijft. Elk concept wordt gemaakt met de klanten en voor de klanten, wat betekent dat alle projecten zijn afgestemd op de behoeften en wensen van de klant. Door de verschillende expertise in eigen beheer te combineren, zorgt De Virtualisten ervoor dat het concept voldoet aan de organisatie van de klant en hun doelgroep. Evenals ervoor te zorgen dat de online ervaring gebruiksvriendelijk is.
In een digitale economie die nooit slaapt de Virtualisten biedt hun diensten in principe de klok rond en zijn altijd beschikbaar om te helpen. Hoge kwaliteit is hun standaard, terwijl flexibiliteit hun kracht is.
Onze missie: “Klanten voorzien van een online identiteit en een vlotte samenhang tussen hun online en offline communicatie om hen te helpen slagen.”
Onze visie: “Kleine tot middelgrote bedrijven helpen hun online identiteit te creëren om hen te helpen slagen, door online en offline diensten aan te bieden.”
Waarden/trefwoorden:
* Onze ambitieuze en creatieve aanpak helpt u uw bereik te vergroten
* Teamwork maakt alles mogelijk
* Online en offline marketing combineren
* Altijd beschikbaar in een economie die nooit slaapt
Diensten: website-ontwerp, webdesign bureau
Openingstijden
Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › De Virtualisten B.V.

WebAttic

Oosthaven 12, 2801 PB Gouda (Zuid-Holland)
Tel: 0182-701153, Fax: 084-8309800, KvK: 24418994
WebAttic is een ontwerpbureau voor websites. We zoeken de passende
oplossing voor uw wensen. Of het nu gaat om eenvoudige websites of interactieve complexe systemen, WebAttic maakt voor u de website/applicatie die uw bedrijf nodig heeft. We verzorgen voor u de totaaloplossing op zowel het technische vlak als ook de grafische vormgeving. WebAttic ontwerpt volgens de internet standaard van het W3C.
Diensten: Webdesign en Webwinkels, Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › WebAttic

Rises Technology

Westerstraat 38, 2171 CJ Sassenheim (Zuid-Holland)
Tel: 0698664872, Fax: -, KvK: -
Rises Technology is een webbureau wat zich puur en alleen richt op het
ontwikkelen van hoogwaardige WordPress websites en Magento webshops voor zzp’ers, online, communicatie en reclamebureaus. Wij zetten grafisch ontwerpen om naar w-3valid websites en adviseren zowel het bureau a de eindgebruiker voor het beste eindresultaat.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.risestechnology.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Rises Technology

Webbureau Quite Easy

Vennestraat 24, 2161 LE Lisse (Zuid-Holland)
Tel: 0252 745 138, Fax: -, KvK: 28111077
Een website is tegenwoordig onmisbaar voor uw bedrijf. Het is de plek om
informatie te winnen of producten aan te schaffen. De website die ontwikkelt wordt moet dezelfde uitstraling hebben en moet aansluiten bij de toekomst plannen van het bedrijf. De websites van Webbureau Quite Easy zijn een totaal pakket om uw bedrijf optimaal te promoten op het web. Wij houden rekening met belangrijke zaken als gebruikersgemak, toegankelijkheid en een goede technische opbouw wat mee helpt voor een betere vindbaarheid.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Webbureau Quite Easy

GAD - zakelijke & financiële dienstverlening

Vecht 97, 2911 EM Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland)
Tel: 0653246490, Fax: -, KvK: 60367857
GAD verzorgt zakelijke ondersteuning: boekhouding, administratie,
voorraadbeheer, webdesign en financiële dienstverlening op maat; in het bijzonder voor eenmanszaken, ZZP-ers en (startende) ondernemers.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › GAD - zakelijke & financiële dienstverlening

Responsive Webdesign Bureau

Casuariestraat 9a, 2511 VB Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: +31702210101, Fax: +31702210101, KvK: -
Met een ruime expertise zijn de internet marketing specialisten van
Responsive Webdesign Bureau actief in de online marketing. Met een gedreven en enthousiast team zijn wij dagelijks bezig om van internet marketing campagne tot een succes te maken. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en bij ons geldt altijd de regel “afspraak is afspraak”.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Responsive Webdesign Bureau

Bureau Kicker

Westersingel 52, 3014 GV Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: +31102250040, Fax: -, KvK: 24306572
Bureau Kicker Rotterdam beschouwt webdesign meer als alleen het creëren
van een mooi plaatje. Om een website succesvol te laten zijn is een goede structuur en routing essentieel.
Wij zullen daarom altijd tijdens de eerste gesprekken diep ingaan op het doel wat u wilt bereiken. Zijn het meer bezoekers, meer leads of conversies. Samen met u en onze webspecialisten maken we een zogenaamd stroomschema. In een stroomschema worden schematisch de plaatjes, teksten en call-to-action buttons weergegeven. Met dit draadmodel heeft u ook direct inzicht in de complete structuur van uw website.

VAN STROOMSCHEMA NAAR WEBDESIGN
De volgende fase in het traject is de designfase. Onze webdesigners zorgen ervoor dat uw bedrijf betrouwbaar overkomt en dat uw website of webshop ook op een tablet en mobiele telefoon uitermate bruikbaar is voor uw webbezoekers. Wij maken hiervoor gebruik van responsive design.
Onze webdesigners kijken extra kritisch naar de call-to-action componenten van uw website en zorgen dat deze opvallen. Essentiële informatie wordt geplaatst boven de zogenaamde ‘fold’. Dit wil zeggen dat de bezoeker deze informatie direct ziet, zonder te scrollen.

WEBSITE GOED VINDBAAR IN GOOGLE
Tijdens de voorbereidende fase en ontwerpfase wordt er al rekening gehouden met een goede vindbaarheid van uw website in Google en andere zoekmachines.
Als u na de lancering van uw website besluit om gebruik te maken van onze seo dienst of die van een derde zijn alle basisvoorwaarden aanwezig voor topposities in de zoekmachines.
De juiste posities van call-to-action componenten zorgen ervoor dat uw bezoekers uiteindelijk ook converteren.

WEBDESIGN OP BASIS VAN OPEN SOURCE CMS SYSTEMEN
Wij bouwen de websites op basis van de twee grootste Open Source cms systemen van dit moment, namelijk WordPress en Joomla.
Beide systemen zijn uitermate geschikt voor zoekmachineoptimalisatie. WordPress blinkt voornamelijk uit in gebruiksvriendelijkheid.
Het voordeel van het gebruik van Open Source systemen:
Geen licentiekosten
Website makkelijk te verhuizen naar een andere hostingprovider. U bent dus nooit aan één partij gebonden
Grote community van ontwikkelaars, waardoor er constant wordt gewerkt aan de veiligheid en werking van het cms
Veel plugins beschikbaar, waardoor er makkelijk extra functionaliteiten aan uw website kunnen worden toegevoegd
webdesign Rotterdam

KRITISCH OP HET JUISTE MOMENT
Als Rotterdams webdesign bureau zeggen we waar het op staat. In de beginfase kunnen wij naast de techniek en webdesign van de website kritisch met u meedenken over uw businessplan en doel van de website. U krijgt van ons altijd een eerlijk Rotterdams antwoord, met als doel om uw website tot een succes te maken.
De voordelen van webdesign bij Bureau Kicker
14 jaar ervaring
Ervaren webspecialisten
Bewezen trackrecord in webdesign
Rotterdamse instelling, ‘niet lullen maar poetsen’
Full-service. Van bouw tot promotie met als speerpunt Return on investment
Maximale flexibiliteit en zeer persoonlijk
webdesign rotterdam

KENNISMAKEN?
Rotterdams webdesign, zoekmachineoptimalisatie, maximale conversie? Wij vertellen u graag de mogelijkheden.
Klik hier om een afspraak te maken op ons kantoor in het centrum van Rotterdam of bel 010 225 00 40.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Bureau Kicker

Juiste Vorm

Educatusstraat 38, 2909 PK Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)
Tel: 0108225445, Fax: -, KvK: 52356280
Juiste Vorm is een kleinschalige ontwerpstudio gevestigd in Capelle aan den
IJssel (omgeving Rotterdam) en is gespecialiseerd in webdesign (grafisch ontwerp + technische uitwerking in HTML/CSS), en WordPress. Juiste Vorm staat voor meer dan 10 jaar ervaring en bedenkt creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende klanten. Persoonlijke benadering, transparantie en snelle oplevering staan centraal.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Juiste Vorm

Internet Marketing Bureau Web Oppep

Frankrijklaan 6A, 2391 PX Hazerswoude Dorp (Zuid-Holland)
Tel: 088 - 777 9 000, Fax: -, KvK: 53 55 65 34
Web Oppep is een professioneel en vakbekwaam internet marketing bureau uit
Hazerswoude-Dorp, Zuid-Holland. Wij helpen onze klanten bij het genereren van meer omzet via het internet. Wij zetten hiervoor diverse internet marketing instrumenten in zodat onze klant optimaal rendement haalt uit hun website halen.

Nieuwsgierig naar wat Web Oppep voor u kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Internet Marketing Bureau Web Oppep

«« « 1 2 3 4 5 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy