U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Weesp

Webdesign Weesp

Hieronder vindt u een overzicht van alle webdesigners in Weesp. Voor een overzicht van webdesigners in de provincie Noord-Holland, ga naar webdesign Noord-Holland. Of ga naar direct contact met webdesigners om via één e-mail in contact te komen met meerdere webdesigners tegelijk.

1

Webdesign-er

Flevolaan 27c, 1382 JX Weesp (Noord-Holland)
Tel: 0294760008, Fax: -, KvK: 32134584
Specialist in Joomla, Magento, PrestaShop, Tomato Cart en Wordpress
webdesign!!!

Wij maken unieke Joomla, Magento en Wordpress websites voor uw bedrijven, verenigingen, stichtingen en overheidsinstanties.

Kortom wij ontwerpen uw website, plaatsen deze op het Internet en zorgen voor onderhoud.

Joomla is een CMS dat zich inmiddels in de praktijk als uiterst betrouwbaar, veilig en stabiel
heeft bewezen. Meerdere grotere en kleinere organisaties en bedrijven hebben inmiddels een
website op basis van Joomla CMS.

Magento is het prijswinnende eCommerce platform wat het mogelijk maakt krachtige webwinkels te bouwen. Veel aspecten, zoals gebruikersgemak en uitbreidbaarheid, maken Magento tot het snelst groeiende eCommerce product dat momenteel beschikbaar is. En het beste van alles is dat Magento open source software is welke door iedereen vrij te gebruiken en te verspreiden is.

WordPress is vrije weblog-software, die onder de GPL-licentie wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Veel weblogs maken inmiddels gebruik van WordPress.

PrestaShop is een e-commerce -oplossing die gratis is voor de fundamentele kernel en open source . Het ondersteunt betaling gateways zoals Google Checkout, Paypal of betalingen pro via API's. Verdere betaling modules zijn los verkrijgbaar.

PrestaShop is beschikbaar onder de Open Software License en officieel gelanceerd in augustus 2007 voor kleine tot middelgrote bedrijven. De software, die is gebaseerd op de Smarty template engine, wordt gebruikt door duizenden winkels wereldwijd.

De PrestaShop groep werd opgericht in Parijs , Frankrijk. Meer dan 40 talen beschikbaar zijn in verschillende mate, met alleen Engels en Frans met volledige ondersteuning op alle release-versies. Hoewel de officiële steun is niet voorzien, beantwoordt vragen zijn beschikbaar op de officiële forum .

De software maakt uitgebreid gebruik van AJAX in de admin panel, terwijl module blokken kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan de winkel om functionaliteit te bieden extra; deze worden normaal belast gratis verstrekt door onafhankelijke ontwikkelaars. De makers van PrestaShop een officiële marktplaats voor geprijsde modules en thema's recht PrestaShop Addons.

TomatoCart is in ontwikkeling sinds januari 2009. Het is een innovatief Open Source shopping cart oplossing ontwikkeld door Wuxi Elootec Technology Co, Ltd Het is vanuit gevorkte osCommerce 3 als een afzonderlijk project en is vrijgegeven onder de GNU General Public License V2. Uitgerust met de web2.0 technologie Ajax en Rich Internet applicaties ( RIA's ), Team is TomatoCart gewijd aan het bouwen van een oriëntatiepunt eCommerce oplossing.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Webdesign-er

Made by Luth

's-Gravelandseweg 11A, 1381 HH Weesp (Noord-Holland)
Tel: -, Fax: -, KvK: -
Made by Luth maakt voor u een mooi, helder en betaalbaar websiteontwerp en
kan ook het onderhoud voor u verzorgen.
Wij richten ons vooral op kleine (startende) ondernemers en particulieren.
Nee snel een kijkje op de website!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Made by Luth

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy