U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam » Codyco Hosting

Codyco Hosting

Zekeringstraat 17 A
1014 BM Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 085 - 016 00 28
Fax: 085 - 016 00 72
KvK: 57984921
Afbeelding › Codyco Hosting Wij weten wat een klant belangrijk vindt en wat een klant wil. Wij zorgen er daarom voor dat je kunt profiteren van de allernieuwste technieken in combinatie met de perfecte geoptimaliseerde server configuratie. Op die manier kun je vertrouwen op snelheid, stabiliteit en veiligheid.

Razendsnel
Maak kennis met onze razendsnelle webhosting pakketten. Onze SSD schijven zorgen ervoor dat schrijven en lezen tot wel 10x zo snel gaat in vergelijking tot HDD schijven. Ons gehele platform is voorzien van deze nieuwste techniek. Laat je websites, cms-systemen en webshops razendsnel draaien.

Stabiliteit
Ons platform is optimaal geconfigureerd en is daardoor enorm stabiel. Snelheid wordt gecombineerd met stabiliteit. Op elk moment van de dag kunnen zowel je klanten als jijzelf profiteren van een stabiel en toegankelijk platform.
Veiligheid
Ons webhosting platform is altijd up-to-date. De nieuwste updates en veiligheidspatches worden direct door ons geïnstalleerd. In combinatie met een goed afgestelde firewall zorgen wij voor een veilige omgeving waar je ongestoord je gang kunt gaan.
Diensten: Webdesign & Ontwikkeling, Webhosting, Wordpress Hosting, Joomla Hosting, Webshop Hosting, Hosting op maat, Reseller Hosting, Domeinregistratie 300+ extensies
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy