U bent nu hier: Home » Groningen » Appingedam » T J Panchal Webdesign & Internet Bureau

T J Panchal Webdesign & Internet Bureau

7, Burgermeester Jansenstraat, Appingedam
9902 NX Appingedam (Groningen)
Tel: 0687296380
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › T J Panchal Webdesign & Internet Bureau Wij zijn een ICT-bedrijf gevestigd in het zeer mooie stadje Groningen in Appingedam. Wij bieden webdesign en ontwikkeling, ontwerp en ontwikkeling van mobiele apps, digitale marketing en grafische ontwerpdiensten. We hebben gewerkt voor kleine tot grote bedrijven. We hebben ook gewerkt voor een non-profitorganisatie, blogwebsites. We streven ernaar om klanten uit heel Europa te krijgen.

Wij bieden webdesign en -ontwikkeling, chatbot-ontwikkeling voor websites, ontwerp en ontwikkeling van mobiele apps, digitale marketing en internetmarketing, grafische ontwerpdiensten. We hebben gewerkt voor kleine tot grote bedrijven. We hebben ook gewerkt voor websites van non-profitorganisaties en blogs. We streven ernaar om klanten uit heel Europa te krijgen.

Wij als creatieve webdesigners, passen ons aan en gebruiken de nieuwste technologie├źn voor het bouwen van websites. Als we ontwerpen, vinden we dat design opvallend en aantrekkelijk moet zijn. We maken ook website volgens de nieuwste trend en reageren. Als we ons ontwikkelen moeten we rekening houden met de eisen van de klant en functioneel zijn. We ontwikkelen webapplicatie, aangepaste webapplicatie, e-commerceplatform en CMS. We volgen ook coderingsnormen tijdens het ontwerpen.
Diensten: Website maken, wordpress , Laravel, Internet Marketing, Google Ads, Zoek Machine Optimalisatie,Sociel Media Marketing, grafische ontwerpdiensten, Logo & huisstijl het maken van banners visitekaartje ontwerp, ontwerp en ontwikkeling van mobiele apps, mobiele apps maken, chatbot-ontwikkeling voor websites
Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00

* Normally we open on above timings but best is to have call before meeting at my office.

Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy