U bent nu hier: Home » Zeeland » Haamstede » IT-SKILLS (Zeeland)

IT-SKILLS (Zeeland)

Noordstraat 4
4328 AK Haamstede (Zeeland)
Tel: 010-7526679 /06-40846015
Fax: -
KvK: 24490323
Afbeelding › IT-SKILLS (Zeeland) Bent u op zoek naar een betrouwbaar, professioneel en een flexibel Internetbureau in Rhoon en omgeving, dat voor u een prachtige professionele website of webshop kan maken, hosten en optimaliseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Het adres dat aangegeven staat is van het cafe Bruintje Beer en is van een goede vriend van ons internetbureau. Mocht u geinteresseerd zijn in onze diensten dan kunt u gewoon contact opnemen met ons en wij plannen met u een afspraak in om ergens in Zeeland bijeen te kunnen komen!

(Wij ondersteunen namelijk ook een groot gedeelte van Zeeland!)

Ook kunt u bij ons terecht voor al uw grafische werkzaamheden, Computerreparaties en installaties en zelfs uw drukwerk!

Wij ontwerpen en ontwikkelen ook prachtige complete huisstijlen en logo's voor uw gevestigde of startende onderneming. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw website of webshop in een nieuw jasje wordt gestoken qua design.

Kom dus naar ons Internetbureau in Rhoon.

U heeft bij IT-SKILLS te maken met één contactpersoon waarbij u terecht kunt voor al uw vragen, advies en eventuele wijzigingen!


Wij bieden de ideale mix voor de vertegenwoordiging en bekendmaking van uw bedrijf op het internet en binnen de zoekmachines. Ook zijn wij in staat om structureel op zoek te gaan naar uw doelgroep binnen de door u opgegeven regio.

Hiervoor gebruiken wij verschillende methodes, infromeer hiernaar! Door onze sterke vormgeving, juiste kennis en ervaring zijn onze klanten erg tevreden over ons webdesign, drukwerk, grafisch werk, zoekmachinemarketing en hard- en software levering.

Onze medewerkers zijn in het bezit van diploma's en certificaten op het gebied van professioneel webdesign, ICT/IT en grafisch vormgeven. Binnen ons Internetbureau in Rhoon zitten dus ervaren en deskundige medewerkers.

En zijn wij dus ook in staat om een professionele website en webshop te leveren met een goed online resultaat en een mooie bij uw bedrijf passende uistraling.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy