U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Weesp » Webdesign-er

Webdesign-er

Flevolaan 27c
1382 JX Weesp (Noord-Holland)
Tel: 0294760008
Fax: -
KvK: 32134584
Afbeelding › Webdesign-er Specialist in Joomla, Magento, PrestaShop, Tomato Cart en Wordpress webdesign!!!

Wij maken unieke Joomla, Magento en Wordpress websites voor uw bedrijven, verenigingen, stichtingen en overheidsinstanties.

Kortom wij ontwerpen uw website, plaatsen deze op het Internet en zorgen voor onderhoud.

Joomla is een CMS dat zich inmiddels in de praktijk als uiterst betrouwbaar, veilig en stabiel
heeft bewezen. Meerdere grotere en kleinere organisaties en bedrijven hebben inmiddels een
website op basis van Joomla CMS.

Magento is het prijswinnende eCommerce platform wat het mogelijk maakt krachtige webwinkels te bouwen. Veel aspecten, zoals gebruikersgemak en uitbreidbaarheid, maken Magento tot het snelst groeiende eCommerce product dat momenteel beschikbaar is. En het beste van alles is dat Magento open source software is welke door iedereen vrij te gebruiken en te verspreiden is.

WordPress is vrije weblog-software, die onder de GPL-licentie wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Veel weblogs maken inmiddels gebruik van WordPress.

PrestaShop is een e-commerce -oplossing die gratis is voor de fundamentele kernel en open source . Het ondersteunt betaling gateways zoals Google Checkout, Paypal of betalingen pro via API's. Verdere betaling modules zijn los verkrijgbaar.

PrestaShop is beschikbaar onder de Open Software License en officieel gelanceerd in augustus 2007 voor kleine tot middelgrote bedrijven. De software, die is gebaseerd op de Smarty template engine, wordt gebruikt door duizenden winkels wereldwijd.

De PrestaShop groep werd opgericht in Parijs , Frankrijk. Meer dan 40 talen beschikbaar zijn in verschillende mate, met alleen Engels en Frans met volledige ondersteuning op alle release-versies. Hoewel de officiële steun is niet voorzien, beantwoordt vragen zijn beschikbaar op de officiële forum .

De software maakt uitgebreid gebruik van AJAX in de admin panel, terwijl module blokken kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan de winkel om functionaliteit te bieden extra; deze worden normaal belast gratis verstrekt door onafhankelijke ontwikkelaars. De makers van PrestaShop een officiële marktplaats voor geprijsde modules en thema's recht PrestaShop Addons.

TomatoCart is in ontwikkeling sinds januari 2009. Het is een innovatief Open Source shopping cart oplossing ontwikkeld door Wuxi Elootec Technology Co, Ltd Het is vanuit gevorkte osCommerce 3 als een afzonderlijk project en is vrijgegeven onder de GNU General Public License V2. Uitgerust met de web2.0 technologie Ajax en Rich Internet applicaties ( RIA's ), Team is TomatoCart gewijd aan het bouwen van een oriëntatiepunt eCommerce oplossing.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy