U bent nu hier: Home » Limburg » Hegelsom » MindWorkz

MindWorkz

Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom (Limburg)
Tel: 0778514974
Fax: -
KvK: 51817071
Afbeelding › MindWorkz Mindworkz is een internet marketing bureau uit Horst aan de Maas. Wij adviseren niet alleen passende mogelijkheden voor uw doelstelling, maar wij creëren en optimaliseren vervolgens ook uw online middelen. Alles is gericht op resultaat voor de klant.

Wij zijn een team van jonge en enthousiaste professionals met ieder eigen kennis en passies. De een als out-of-the box denkende multimediadesigner, de ander een internetstrateeg met een flinke dosis online marketingkennis en uiteraard de programmeur die zorgt dat alles technisch tot in de puntjes verzorgd is. We doen waar we goed in zijn, voor het optimale resultaat voor de klant.

Ons credo is om optimaal (online) resultaat te behalen voor onze klanten. We werken aan uw online doelen, met een no-nonsens aanpak, geen blabla, altijd eerlijk en doelgericht. U wilt meer omzet, tegen minder kosten. Wij willen tevreden klanten. In onze ogen is een klant pas echt tevreden als zijn doel behaald is en dát maakt ons dus weer tevreden. Twee vliegen in één klap. Meer informatie? Neem contact met ons op!
Diensten: Websites, Webshops, Mobiele websites, Apps, Adwords, SEO, Social Media
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy