U bent nu hier: Home » Limburg » Heerlen » WebsitePower

WebsitePower

Trigoniaerf 5
6413 LP Heerlen (Limburg)
Tel: 0641481885
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › WebsitePower Een krachtige website snel online!

Websitepower biedt verschillende websitepakketten waarmee je supersnel een krachtige website online hebt staan. Hiervoor maken wij gebruik van het zeer gebruiksvriendelijke WordPress CMS systeem. Er is geen technische kennis voor nodig en ongeacht welk pakket je kiest, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Gratis website proberen

Domeinnaamregistratie en hosting is bij elk websitepakket inbegrepen. Voor alleen een eenvoudige website is het website 'Start' pakket een goede keuze om mee te beginnen.

WebsitePower helpt je met het maken van de website en geeft je alle tools en middelen om het maximale uit jouw nieuwe wordpress website te halen. Voor elk website pakket geldt dat je het één maand gratis mag uitproberen. Je zit nergens aan vast, elke maand kun je opzeggen.

Laat je overtuigen van de kracht van WebsitePower en vraag nu jouw gratis website aan!

Website of webshop met eigen emailadres

Het Website 'Power' pakket heeft een aantal extra's voor de serieuzere internet ondernemer en is dan ook het meest gekozen pakket. Eigen emailadressen, social media like en share buttons, ondersteuning voor een webshop module, automatische backups en nog veel meer.

Snellere laadtijd website

Het WebsitePower 'Turbo' pakket, de naam zegt het al, zorgt ervoor dat jouw vertrouwde WebsitePower website nóg sneller is. "Hoe zorg je ervoor dat je website sneller wordt?" Hoor ik je denken. Ook ons Start en Power all-in websitepakket wordt geleverd met WordPress (het website beheersysteem) geoptimaliseerde hosting (server cq webruimte) hetgeen ervoor zorgt dat jouw website snel en goed wordt weergegeven.

Soms wil je net iets meer Power, daarom is er het Turbo pakket. Hierbij wordt de website gehost op een managed Virtual Private Server. Managed wil zeggen inclusief onderhoud, updates, dagelijkse! backups, etc. Wat de website zeker sneller maakt is dat het een Private server is, hetgeen betekend dat alléén jouw website op deze webserver draait. Je hebt een website met een eigen IP adres hetgeen ook een betere beveiliging met SSL certificaat mogelijk maakt (HTTPS).

Gratis website advies

Twijfel je over welk websitepakket je nodig hebt? Natuurlijk geven we je graag een persoonlijk advies waarbij we het doel van je website bespreken, het design en welke tools je nodig hebt. Elke website is anders en wij doen ons uiterste best ervoor te zorgen dat jij alle Power hebt nodig om het internet te veroveren.

Bekijk website voorbeelden op de WebsitePower website en vraag een gratis en vrijblijvend website advies aan via de contactpagina! We Poweren.
Diensten: Website pakket, Website laten maken, Website en hosting, Domeinnaam registreren, Domeinnaam met eigen email adressen, wordpress website hulp, wordpress tips en trucs, wordpress template laten maken, responsive website geschikt voor mobiel en tablet, social media en website integreren
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy