U bent nu hier: Home » Groningen » Wildervank » I-fix-it computerservice

I-fix-it computerservice

K.J. de Vriezestraat 27
9648 HB Wildervank (Groningen)
Tel: -
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › I-fix-it computerservice Wij van I-FIX-IT in Groningen ontwerpen websites voor ondernemers, starters en particulieren..
Wij bouwen websites die uw boodschap overbrengen maar ook gebruiks- en zoekmachine vriendelijk zijn; dat is onze definitie van 'webdesign'. Wij begrijpen als geen ander dat u en uw bedrijf unieke eisen en wensen hebben voor uw website. Wij voeren deze wensen uit en verwerken die in een uniek webdesign. Wij maken uw website onderscheidend van de concurrentie en gebruiksvriendelijk.
Webdesign bepaalt voor een groot deel of je bezoekers
ontvangt en deze dan ook in klanten kan veranderen…
De webdesign van uw website is tegenwoordig van groot belang voor het bepalen van uw succes als zzp'er of midden en klein bedrijf. Iedereen weet dat door een goede website te hebben het klantenbestand aannemelijk kan groeien en uw winst kan verhogen zodat de onderneming verder uit kan bloeien. Klanten (bezoekers) willen hun informatie snel, eenvoudig en informatief. Als één van deze dingen ontbreekt zal de bezoeker snel weg zijn van de website.
Hoe gaan wij te werk bij het maken van uw website
Een website maak je niet alleen, dat doe je samen. Het toepassen van de juiste werkwijze is erg belangrijk bij het realiseren van uw website. Elke partij heeft zijn eigen kennis, behoeften en specialiteiten. Wij combineren uw kennis over uw doelgroep met onze kennis over het web, om zo samen tot een goed resultaat te komen.
Diensten: webdesign, computerreparatie, computeronderhoud, hosting, computerhulp op afstand, virusverwijdering, adwords
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 60 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy