U bent nu hier: Home » Groningen » Groningen » Websiteplaneet

Websiteplaneet

Siebold Sissinghlaan 17
9731 KB Groningen (Groningen)
Tel: 050 8222693
Fax: 050 5490875
KvK: 01140612
Afbeelding › Websiteplaneet Websiteplaneet is een kwalitatief webdesign bureau dat professionele websites ontwikkelt tegen lage prijzen met een levertijd van minder dan 2 weken. Door lage prijzen te hanteren geeft Websiteplaneet beginnende ondernemers, zzp’ers en mkb’ers met een klein budget de mogelijkheid om over een professionele beheerbare website te beschikken, zonder hiervoor duizenden euro’s geld in te investeren.

Het productaanbod bestaat uit drie verschillende websitepakketten met het doel om de wensen van ieder segment in de webdesign markt te vervullen. Terwijl Websitepakket Budget ( 99 euro ) zich richt op de kleine ondernemer met een beperkt budget, is Websitepakket Professioneel ( 399 euro ) bedoeld voor de professionele ondernemer die op zoek is naar een professionele website met een groot aanbod aan modules. Tot slot wordt Websitepakket Perfect ( v.a. 1299 euro ) aangeboden aan de ondernemer die het maximale uit zijn website wilt halen met een website compleet op maat.

Standaard krijgt de klant een jaar gratis hosting, domeinnaam en support t.w.v. €59,88 erbij. Bij Websiteplaneet krijgt u niet alleen een goedkope website, maar ook een kwalitatieve website met keuze uit diverse modules, die goed vindbaar is in zoekmachines en zeer snel is opgeleverd.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy